Friss hírek

Koronavírus: Négy F1-es csapattag önkéntes karanténban Melbourne-ben!

Legalább négy Forma-1-es csapattag önkéntes karanténba vonult a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj helyszínén, miután a koronavírus tüneteit mutatták.

A koronavírus-járvány globális elterjedése a Forma-1-es világbajnokságra is jelentős hatással van: az április közepére tervezett Kínai Nagydíjat már februárban elhalasztották, nemrég pedig bejelentették, Bahreinben nem engedik be a közönséget a versenyhétvégére.

Bár az évadnyitó Ausztrál Nagydíj szervezése eddig gördülékenyen zajlott, most úgy tudni, az F1-es paddockban is felüthette a fejét a koronavírus.

Hirdetés
 

A McLaren és a Williams egy-egy, valamint a Haas két csapattagját a melbourne-i versenypályán kialakított izolációs központba szállítottak, ahol elvégezték rajtuk a szükséges vizsgálatokat. Mivel az eredmények kiértékelése órákig is eltart, mindkét csapat megerősítette, hogy az említett szakemberek visszatértek hoteljeikbe, és önkéntes karanténba vonultak, amíg ki nem derül, hogy elkapták-e a koronavírust.

Azt egyelőre nem tudni, milyen lépéseket tesznek Ausztráliában, ha kiderül, hogy valamely csapat tagja megfertőződött a koronavírussal.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!