Friss hírek

Leclerc még nem tudja, hogyan dönt jövőjéről a Ferrari

Az Alfa Romeo Sauber versenyzője, Charles Leclerc azt mondja, egyelőre semmiféle információja nincs arról, hogy 2019-ben melyik Forma-1-es istállónál folytatja pályafutását.

Leclerc a Ferrari versenyzői akadémiájának tagja, így jobbára Maranellóban döntenek arról, hol folytatja karrierjét a következő idényben.

Hirdetés
 

Néhány hónapja még arról szóltak a hírek, a monacói versenyző jó eséllyel átveszi majd Kimi Räikkönen helyét a Ferrarinál, az elmúlt hetekben azonban már arról pletykáltak, az olaszok meghosszabbítják a korábbi bajnok szerződését, Leclerc pedig a Haasnál folytathatja pályafutását.

Amikor Leclercet az Olasz Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján arról kérdezték, tud-e már valamit mondani jövőjével kapcsolatban, a monacói így felelt: „Momentán nem igazán. Jelenleg nincs semmiféle információm, szóval csak várok, és remélhetőleg hamarosan többet mondhatok.”

Leclerc kifejtette, izgatottan várja a monzai hétvégét, és külön örül annak, hogy ő és csapata ennyi támogatást kap az olasz versenyhelyszínen.

„Monza az elmúlt években is egy olyan pálya volt, ahol rengeteg támogatást kaptam, hiszen a Ferrari akadémiájának vagyok a tagja. És ma reggel, amikor megérkeztem a pályára, láttam, hogy rengeteg az érdeklődés irántunk, az Alfa Romeo iránt, rengetegen vannak itt, amit jó látni.”

„Ami azt illeti, több támogatást kaptam ma reggel itt, mint Monacóban, csütörtökön, szóval egy kicsit olyan, mintha hazai versenyem lenne, ez pedig nagy lökést ad az egész csapatnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!