Massa: 2018-ban Hamilton oldalára áll a Mercedes - F1VILÁG.HU

Massa: 2018-ban Hamilton oldalára áll a Mercedes

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes AMG Petronas Motorsport

Felipe Massa szerint a 2018-as szezonban a Mercedes egyértelműen Lewis Hamiltont fogja támogatni csapattársával szemben a bajnoki címért folyó küzdelemben.

Hamiltonnak 2017-ben nem akadtak konfliktusai csapattársával, Valtteri Bottasszal, akit az év végén 58 ponttal előzött meg, így szerezte meg negyedik világbajnoki címét.

Massa, aki a 2017-es szezon végén visszavonult a Forma-1-ből, úgy gondolja, a Mercedes idén Hamilton mellé fog állni.

„A csapat 100%-ban mellette fog állni 2018-ban. Nincsenek problémái a csapattársával, mint korábban” – nyilatkozta Massa az Autosportnak.

[totalpoll id=”55763″]

2017-ben Hamilton 9 futamot nyert, majd két versennyel a szezon vége előtt bezsebelte negyedik világbajnoki címét – Massa szerint nemcsak emiatt érdemel nagy tiszteletet a brit, hanem amiatt is, ahogyan a szezon eleji problémákat kezelte csapaton belül.

Nagyon sok dolog áll az ő oldalán, ő pedig egyre jobb és jobb lesz. Tavaly tökéletes munkát végzett. Voltak a szezon elején problémái, nem volt meg a tempó, küszködött néhány autó körüli dologgal, de azt hiszem, megoldották” – folytatta a brazil.

„Lenyűgöző munkát végez, és élvezi is a versenyzést. Szóval a lehető legtöbbet hozza ki az autóból. Mindent megérdemel, amit eddig elért.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!