Massa: Tudom, hogy van Schumacher

Michael Schumacher, Felipe Massa, Ferrari, 2006, European Grand Prix, Nürburgring
Fotó: Scuderia Ferrari
A korábbi Forma-1-es versenyzője, Felipe Massa azt mondja, pontosan tudja, milyen állapotban van a hétszeres világbajnok Michael Schumacher. A brazil imádkozik azért, hogy a német legendát egy szép napon újra láthassuk.

Schumacher még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, hónapokon át kómában feküdt, jó ideje pedig svájci otthonában van szerettei körében.

Állapotáról szinte semmit sem tudni, a család ugyanis nem oszt meg információkat a hétszeres bajnokról.

Felipe Massa azon kevesek közé tartozik, akik tisztában vannak Schumacher állapotával, sőt, látogathatja is a németet otthonában.

Massa a minap egy interjúban beszélt arról, tudja, milyen állapotban van Schumacher, és imádkozik azért, hogy láthassa versenyezni a fiát, Micket.

„Tudom, hogy van” – mondta a brazil a Fox Sportsnak, ennél többet azonban természetesen nem volt hajlandó elárulni.

„Nincs könnyű helyzetben. Nehéz időszakon megy keresztül, de tiszteletben kell tartanunk a családját. Ha ők nem akarnak információkat megosztani, én miért tenném?”

„Arról álmodom, és imádkozok azért minden nap, hogy jobban legyen, és újra feltűnjön a versenypályán. Főleg most, hogy a fia is versenyez már. Imádkozom azért, hogy egy nap megtörténjen.”

Massa 2006-ban volt Schumacher csapattársa a Ferrarinál, a két pilóta pedig köztudottan baráti kapcsolatot ápolt egymással.

„Mindig nagyon szoros volt a kapcsolatom vele” – mondta Massa.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS