Friss hírek

Mercedes: A Honda jócskán a Ferrari előtt járt a fejlesztésekben

A Hondát méltatta a minap egy interjúban a Mercedes Forma-1-es motorfőnöke, Andy Cowell – a neves szakember szerint figyelemreméltó az, ahogy a japán gyártó fejlődött 2019-ben.

A Honda idén lépett szövetségre a Red Bull Racing csapatával, miután a 2018-as évet a Toro Rosso partnereként töltötte a Forma-1-ben.

Az energiaital-gyárosok három versenyt nyertek az elmúlt szezonban, a Honda pedig pazar fejlődést ért el V6-os erőforrásával az év során.

A japánok teljesítménye a Mercedest is megdöbbentette: Andy Cowell szerint a Honda nagyobbat lépett előre, mint a motorerő tekintetében idén kimagaslóan teljesítő Ferrari.

„A Honda fejlődött a legtöbbet idén, messze a Ferrari előtt jártak a fejlesztési rátát tekintve” – fogalmazott Cowell, aki szerint éppen emiatt igazán izgalmas lehet a 2020-as szezon.

„A Red Bull képest vb-győztes autókat építeni, Max Verstappen félelmetes, a Honda pedig rendkívül soka invesztál, és nagyon elkötelezett.”

„Ez pedig megmutatkozik a pályán is, és látható, hogy jó a struktúra, és jók a döntési folyamatok. Szóval izgalmasnak ígérkezik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!