Mercedes: Robbanni fognak a kreatív ötletek a krízis után

2020 Barcelona Pre-Season Test 1, Day 2 - LAT Images James Allison
Fotó: Mercedes
A Mercedes technikai igazgatója, James Allison szerint valóságos robbanás lesz a kreatív ötletek tekintetében a német istállónál, amint vége a koronavírus-járvány miatti leállásnak.

A Forma-1 csapatai jelenleg kötelező gyárbezárásukat töltik a koronavírus-járvány miatt, a bajnokság pedig leghamarabb július elején kezdődhet el.

A Mercedes az elmúlt évben is verhetetlen volt az F1-ben, Lewis Hamilton pedig hatodik világbajnoki címét is megszerezte. A német istállónál viszont idén sem féltek innovatív megoldásokhoz nyúlni, ezekről részleteket is elárultunk nemrég ’A GP Világa’ című videósorozatunk legújabb epizódjában.

James Allison, a Mercedes technikai igazgatója pedig azt gondolja, bár érdemi munka most nem folyik a gyárakban, szakembereik azonban gondolkodnak azon, hogyan tehetnék gyorsabbá autójukat.

„Természetesen be vagyunk zárva, hiszen ha nem versenyzünk, nem jutunk bevételhez, és ha nem jutunk bevételhez, nem költhetünk” – mondta a szakember.

„Ezért a gyárbezárás a leghatékonyabb módja annak, hogy átvészeljük ezt a nehéz időszakot.”

„De ez nem jelenti azt, hogy teljesen kikapcsol az agy, és a vállalaton belül rengeteg mérnök elmélkedik azon, hogyan tehetnénk gyorsabbá az autót, amikor visszatérünk a munkába.”

„Úgy gondolom, ez a szünet most kreatív ötleteket fog kiváltani csapatunknál, hiszen sokszor a legjobb ötletek akkor születnek, amikor nehéz kihívásokkal találjuk szemben magunkat, amikor az elme szabadon szárnyalhat, miközben valami egészen mással foglalkozunk.”

„Szóval gyanítom, hogy amikor visszatérünk abból az állapotból, melyben kreativitásunkat és erőfeszítéseinket akadályozza ez a vírus, az egész csapaton belül robbanásszerűen szárnyalnak majd a kreatív gondolatok.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS