Ne maradj le! Kövesd a Spanyol Nagydíj eseményeit az F1Világ Paddockban!

  Friss hírek
Next
Prev

Mercedes: Semmi garancia a 2021-es sikerekre

2019 Abu Dhabi Grand Prix, Saturday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes
A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff szerint hiába az elmúlt évek elképesztő sikerei, 2021-ben kvázi a nulláról kezdenek majd mindent az új szabályok miatt.

A következő idény után jelentősen megváltoznak majd a regulák a száguldó cirkuszban, ami komoly kihívások elé állítja a Forma-1 csapatait.

Igaz ez természetesen a Mercedesre is, mely idén sorozatban hatodik egyéni- és konstruktőri világbajnoki címét szerezte meg.

„2021-ben teljesen új kihívások várnak ránk, a szabályokat ugyanis a fejük tetejére állítják” – mondta Toto Wolff.

„Ami ma létezik az aerodinamika tekintetében, az 2021-ben már nem fog. És úgy hiszem, csapatként ez egy lehetőséget kínál a tisztességes munkára, és arra, hogy bizonyítsuk, meg tudunk birkózni a szabályváltozásokkal, és úgy tudunk kijönni belőlük, ahogy korábban.”

„De nyilván jogosultak nem leszünk rá… Az elmúlt évek eredményei nem jelentenek semmit a jövőbeli idényekre. Nagyon izgalmas ez számunkra, és én személy szerint nagyon várom már 2021-et.”

„2014 óta minden évben próbáltunk olyan célokat kitűzni, amik motiválnak bennünket. 2019-ben pedig a cél az volt, hogy sorozatban hatodszor is megnyerjük mindkét bajnokságot, amire korábban nem volt példa a Forma-1-ben, és tudomásunk szerint egyetlen más sportágban sem világbajnoki szinten.”

„Ez a cél motivált bennünket. És a nehéz napokon is átsegített bennünket, azokon a hétvégéken, amik nem úgy mentek, ahogy vártuk. Egész évben energiával töltött el bennünket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!