Mercedes: Szükségünk van a Ferrarira - F1VILÁG.HU

Mercedes: Szükségünk van a Ferrarira

HIRDETÉS
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke sajnálja, ami a Ferrarival történt az F1-es Német Nagydíj időmérő edzésén – a szakember reméli, magára talál az olasz alakulat.
2019 German Grand Prix, Thursday - Steve Etherington Mercedes new livery, Hockenheim

A Ferrari jó eséllyel indult a pole pozícióért a Német Nagydíjon, azonban először Sebastian Vettel a Q1-ben, majd Charles Leclerc a Q3-ban esett ki műszaki probléma miatt, így Lewis Hamilton sima győzelmet aratott az időmérőn. 

A Mercedes számára nem tesz jót a nagy hőség, ennek ellenére ki tudták használni a Ferrari megbízhatatlanságát, és Hamiltonnal megszerezték a pole pozíciót. 

„Eleinte mindent beleadtunk, és egyáltalán nem értettük, hogy miért nincs meg a tempó” – nyilatkozta Wolff az ORF-nek. „A túlmelegedéssel függ össze. A közepes keverékekkel hirtelen minden működött. A végére minden összeállt.”

Wolff elmondta, átérzi a Ferrari helyzetét, és Vettelét is, aki – akárcsak ők – hazai nagydíját teljesíti Németországban. 

Ez természetesen borzalmas. Ez Sebastian hazai nagydíja” – mondta Wolff a kvalifikációt követően. 

„Fertőző volt náluk ez a dolog. Leclercnek esélye lett volna a pole-ra. Szükségünk van a Ferrarira a versenyben, csak reméljük, hogy visszatalálnak majd.” 

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!