Friss hírek

Őrült verseny várhat az F1-es mezőnyre hétvégén!

A kiszámíthatatlan időjárás miatt őrült hétvége várhat a Forma-1 mezőnyére a Nürburgringen – ezt jósolja a Renault versenyzője, Daniel Ricciardo.

A német versenypályán idén az eredeti tervek szerint nem rendeztek volna futamot, a koronavírus-járvány miatt alaposan megváltozott program keretében azonban a mezőny mégis ellátogat a Nürburgringre.

A versenyhétvégét Eifel Nagydíj néven rendezik, az időjárás-előrejelzések szerint pedig az időjárás nem éppen barátságos arcát mutatja majd.

„Az időjárás-jelentések szerint elég hűvös, esős idő várható, szóval nagyon más lesz, mint az elmúlt néhány futam, ahol egészen meleg volt” – mondta Daniel Ricciardo.

„Érdekes lesz látni, az autó miképp viselkedik majd ilyen körülmények között. Összességében, ha az év ezen időszakát nézzük, igazán kiszámíthatatlan hétvége várhat ránk, szóval őrült futamunk lehet. Majd meglátjuk, hogyan alakul.”

A Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Horner is figyelmeztet, jól fel kell készülniük.

„Kihívás lesz! Májusban jártam ott, a függönyt elhúzva pedig havat látott az ember! Volt már törölt versenyem ott a múltban. Minden megtörténhet.”

„Csodás őszi hétvége lehet, és a nap is ragyoghat minden nap. De fel kell készülnünk mindenre, és elő kell vennünk a télikabátunkat, mert szerintem szükségünk lesz rá!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!