Friss hírek

Perez beszélt a Racing Pointtal a titkolózásról

Tiszta vizet öntött a pohárba csapatával, a Racing Pointtal Sergio Perez azok után, hogy a mexikói csütörtökön azt mondta, az istálló egyes tagjai „elkezdtek titkolózni” előtte, tudván, hogy az idény végén távozik a gárdától.

Perez helyét 2021-ben Sebastian Vettel veszi majd át – ezt közvetlenül a Toszkán Nagydíj előtt jelentette be a csapat.

Az Orosz Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján Perez azt mondta, mivel ő mindent megtesz azért, hogy a konstruktőri 3. helyen végezzenek idén, kiábrándítónak tartja, hogy az istálló egyes tagjai már elkezdtek rejtegetni előle bizonyos dolgokat.

A pénteki első szabadedzés előtt aztán Perez közösségi oldalán jelezte, beszélt az istálló vezetésével minderről.

„7 éve ismerem már ezt a csapatot, olyanok számomra, mint egy család” – írta a mexikói.

„Beszéltem a csapattal, és elfogadták a magyarázatomat. 7 év után nincs az az isten, hogy rossz viszonyban fejezzük ezt be, tisztáztunk mindent.”

„És mindannyian tovább lépünk. Hiszen mindannyian ugyanazt akarjuk: a lehető legtöbb pontot gyűjteni, és eredményesek lenni a hátralévő közös versenyeken.”

„Hajtani fogunk a további dobogókért a hátralévő futamokon.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy Perez marad-e a Forma-1-ben 2021-ben, ám úgy tudni, a Haasnál és az Alfa Romeónál lehet esélye.

„Pár csapattal nyilván kapcsolatban vagyok, és vannak egyeztetések” – mondta.

„Szerintem a következő néhány hétben pontosan tudni fogom, mik a reális opciók, és mik nem. De természetesen ezek olyan dolgok, amik a csapatok és köztem maradnak. Szerintem mindenki megérdemli a tiszteletet. Megvannak most a saját versenyzőik, akikkel szintén egyeztetnek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!