Perez: Van előrelépés az F1-es jövőmmel kapcsolatban - F1VILÁG.HU

Perez: Van előrelépés az F1-es jövőmmel kapcsolatban

HIRDETÉS
A Racing Point Forma-1-es csapatától év végén távozni kényszerülő Sergio Perez azt mondja, sikerült előrelépéseket tennie jövőjével kapcsolatban, ám továbbra sem sürgős számára az, hogy mihamarabb megállapodjon valamely istállóval.
Sergio Perez, Racing Point

A mexikói pilóta számára a Haas és az Alfa Romeo jelenthet reális opciót 2021-re, egyik istállónak sincs ugyanis még bejelentett versenyzőpárosa a következő idényre.

Perez többször nyilatkozta már, csak olyan csapattal hajlandó aláírni, mely hosszú távra tervez vele, hiszen 2022-ben jelentősen megváltoznak a Forma-1 szabályai.

„Ki tudja, mi lesz? Semmi sincs még aláírva” – mondta Szocsiban a rutinos versenyző, hozzátéve: „De volt némi előrelépés az ügyben, szóval a következő hetekben meglátjuk.”

„Ahogy mondtam korábban, ezen a ponton senkinek sem sietős még, sem a csapatoknak, sem pedig nekem. Szóval várjunk még. Sok víz lefolyik még a Dunán.”

Ha Perez nem marad a Forma-1-ben, más versenysorozatban folytathatja a szereplést – például az IndyCarban, ahol a McLaren megfontolná szerződtetését.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!