Eifel Nagydíj
Sergio Perez, Racing Point
Fotó: Racing Point
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Perez: Van előrelépés az F1-es jövőmmel kapcsolatban

A Racing Point Forma-1-es csapatától év végén távozni kényszerülő Sergio Perez azt mondja, sikerült előrelépéseket tennie jövőjével kapcsolatban, ám továbbra sem sürgős számára az, hogy mihamarabb megállapodjon valamely istállóval.

A mexikói pilóta számára a Haas és az Alfa Romeo jelenthet reális opciót 2021-re, egyik istállónak sincs ugyanis még bejelentett versenyzőpárosa a következő idényre.

Perez többször nyilatkozta már, csak olyan csapattal hajlandó aláírni, mely hosszú távra tervez vele, hiszen 2022-ben jelentősen megváltoznak a Forma-1 szabályai.

„Ki tudja, mi lesz? Semmi sincs még aláírva” – mondta Szocsiban a rutinos versenyző, hozzátéve: „De volt némi előrelépés az ügyben, szóval a következő hetekben meglátjuk.”

„Ahogy mondtam korábban, ezen a ponton senkinek sem sietős még, sem a csapatoknak, sem pedig nekem. Szóval várjunk még. Sok víz lefolyik még a Dunán.”

Ha Perez nem marad a Forma-1-ben, más versenysorozatban folytathatja a szereplést – például az IndyCarban, ahol a McLaren megfontolná szerződtetését.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Perez: Van előrelépés az F1-es jövőmmel kapcsolatban
Melbourne állítja, ők rendezik az F1-es idénynyitót 2021-ben
Norris visszavágásra készül Portimaóban
A Ferrari nem vár nagy ugrást 2021-ben
Red Bull: Vettel szétesett fejben, ezért hibázik annyit
Racing Point: A Renault-nak és a McLarennek szabad másolnia a Mercedest?!