Vettel: Még nem vagyok elégedett - F1VILÁG.HU

Vettel: Még nem vagyok elégedett

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője szerint nem lesz egyszerű dolguk a csapat 1000. nagydíján, azonban szerinte szombatra javíthatnak egy kicsit a teljesítményükön.
Sebastian Vettel Ferrari

Vettel az első szabadedzésen a 13., a második tréningen pedig a 12. helyen zárt, így összességében nem elégedett a Toszkán Nagydíj pénteki napját követően – azonban a német kiemelte, remek érzés vezetni Mugellóban. 

A teljesítménnyel azonban még nem elégedett a német, de akárcsak csapattársa, Charles Leclerc, ő is biztos benne, hogy szombatra javulhatnak. 

„Ez egy jó pálya, nyilván nagyon szép a táj, így nagyon élvezetes itt vezetni” – mondta Vettel. „A gumikkal elég brutális, szóval egy kör után eléggé másképp viselkednek. Ezen dolgozunk, és még nagyon sok munka áll előttünk, hogy megpróbáljunk javítani ezen.”

„Meglátjuk. Még nem vagyok elégedett, de péntek van, és a péntekek erre vannak” – folytatta a német. 

Szerintem tudunk javítani az autón, de küzdelmes lesz. Ez egy eléggé nehéz pálya az egyensúly szempontjából, de biztos vagyok benne, hogy tehetünk egy kis előrelépést.”

Vettel alatt a 2. szabadedzés végén megállt a Ferrari – a legfrissebb információk szerint a problémát egy elektronikai meghibásodás okozta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!