Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Williams: Russell marad, téma lezárva!

A Williams csapatfőnöke, Simon Roberts a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíj pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, 2021-ben is a George Russell – Nicholas Latifi kettőssel vágnak neki a világbajnokság küzdelmeinek.

Bár ezt már nyáron bejelentette a csapat, az elmúlt hetekben egyre több pletykát lehetett hallani arról, hogy Russell ülése veszélyben forog, a tehetős mexikói szponzorokkal rendelkező, és a Racing Pointtól év végén távozni kényszerülő Sergio Perez ugyanis kitúrhatja őt.

A Williams versenyzői, valamint Simon Roberts csapatfőnök viszont pénteken, Imolában tiszta vizet öntöttek a pohárba: mindkét versenyző marad 2021-re.

„Talán okoztam némi zavart múlt héten” – mondta Roberts, utalva arra, hogy Portugáliában többszöri kérdésre sem volt hajlandó kijelenteni, Russell megtarthatja helyét 2021-ben. „Ezt sajnálom. De tényleg nem akartuk kommentálni a versenyzőkkel kapcsolatos helyzetet.”

„Ahogy George is mondta, Claire [Williams] még az év korábbi szakaszában bejelentést tett, és semmi sem változott. Ez a versenyzői felállásunk az idei évre és a jövő évre is. Nagyon elégedettek vagyunk velük, és szeretnénk tovább folytatni velük a munkát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!