2020.02.27., csütörtök, 20:54 - F1VILÁG.HU

Day: február 27, 2020

Fotógaléria: F1-es tesztek – Barcelona – 5. nap

Utolsó előtti tesztnapjukat töltötték csütörtökön, Barcelonában a Forma-1 csapatai. Eseményekben nem volt hiány a katalán ringen, többen a bukótereket is meglátogatták, a nap leggyorsabbja pedig a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel lett. Mutatjuk az 5. tesztnap legjobb fotóit!

Vettel szerint jó úton jár a Ferrari

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője elárulta, nem szeretnének abba a hibába esni, mint tavaly, ezért kicsit változtattak a tesztre történő felkészülésükön.

Problémás napja volt a Mercedesnek Barcelonában

Nehéz napot zárt csütörtökön, Barcelonában a Mercedes Forma-1-es csapata – a német istállót motorprobléma hátráltatta délután, emiatt Lewis Hamilton mindössze 14 kört tudott megtenni a csapat idei autójával.

Vettel az élen, Hamiltont motorhiba hátráltatta a teszten

Igazán eseménydúsra sikeredett a Forma-1-es csapatok idei ötödik tesztnapja Barcelonában – a leggyorsabb Sebastian Vettel lett, a csütörtöki program azonban nem volt mentes a piros zászlós megszakításoktól, sőt, délelőtt még vizes pályán is körözhetett a mezőny.

F1-es teszt: Vettel és Verstappen is a kavicságyban

A Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztsorozatának ötödik napján. A német délelőttje nem ment simán, egy alkalommal a sóderágyba csúszott, de hasonlóan járt Max Verstappen is.

Ferrari: Nagyon hamar meg fogunk egyezni Vettellel

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto azt reméli, hamarosan sikerül megállapodniuk Sebastian Vettellel arról, hogy 2021-ben is náluk folytassa Forma-1-es pályafutását.

A Williamsnél folyamatos gondok vannak a Mercedes-motorral

A Williams csapatfőnök-helyettese, Claire Williams elárulta, meglehetősen „frusztrált” amiatt, hogy csapatát több motorprobléma is hátráltatta az előszezoni tesztek eddig eltelt szakaszában.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

2020. február
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Fotógaléria: F1-es tesztek – Barcelona – 5. nap
Sainz: Azt kaptuk, amit megérdemeltünk
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!