2021.05.07., péntek, 20:13 - F1VILÁG.HU

Day: május 7, 2021

Veszélybe került a Forma-1-es Török Nagydíj

Azt követően, hogy nemrég kiderült, a Forma-1 mezőnye nem tud elutazni Montrealba, döntés született arról, június 11-13. között idén is megrendezik a Török Nagydíjat. Az

Haas: Nem tudjuk, Schumachernek miért megy jobban

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elismerte, hogy Mick Schumacher jelenleg erősebb teljesítményt nyújt csapattársánál a versenypályán, azonban felhívta a figyelmet arra, hogy ez nem biztos, hogy a teljes szezon során így lesz.

Schumacher: Ismét rengeteg dolgot tanultam

Sok mindent tanult a Forma-1-es Spanyol Nagydíj nyitónapján Mick Schumacher és a Haas csapata. A német versenyző elégedett az elvégzett munkával.

Vettel: Ez volt az eddigi legjobb péntek!

Sebastian Vettel, az Aston Martin F1-es versenyzője úgy érzi, egyelőre beváltak a csapat fejlesztései, így határozott célja a Spanyol Nagydíjon, hogy előrébb kerüljenek a középmezőnyben.

Hamiltont lenyűgözi a rivális csapatok felerősödése

Az élen zárta a Forma-1-es Spanyol Nagydíj pénteki nyitónapját a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a brit versenyző pedig elégedett is az elvégzett munkával. A cél persze, hogy tovább gyorsuljanak az időmérőre.

A Red Bull 100 Mercedes-munkatársnak tett ajánlatot

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója elárulta, körülbelül 100 emberüket környékezte meg a Red Bull, közülük pedig 15-en távoztak a világbajnok istállótól, hogy az energiaital-gyárosok új F1-es motorrészlegének felépítésében segítsenek.

Alonsóék remek formában kezdtek Barcelonában

Remekül kezdte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj hétvégéjét Barcelonában az Alpine csapata: az istálló több újítással is érkezett a katalán fővárosba, Fernando Alonso és Esteban Ocon ezeken is dolgoztak pénteken.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Veszélybe került a Forma-1-es Török Nagydíj
Sainz: Azt kaptuk, amit megérdemeltünk
Lawson-parádé Austinban: A mezőny végéről indulva szerzett pontokat a visszatérő tehetség
Piastri elismerte, szenvedős volt számára az austini hétvége
A felháborodott Wolff szerint a Red Bull hazudik az FIA-nak
Sainzot igencsak motiválja a Ferrari kiváló formája

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!