2024.06.12., szerda, 19:15 - F1VILÁG.HU

Day: június 12, 2024

Ezért akadályozta meg a Mercedes, hogy októberre halasszák az új F1-es szabályok véglegesítését

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a múlt héten meglepetésszerűen tárta a csapatok elé a Forma-1 új, 2026-os szabályainak részleteit, ami némi aggodalmat keltett a montreali paddockban. Az általános vélekedés szerint az autók teljesítménye elmarad attól, amit az F1 megkövetel – a jelenlegi elképzelések szerint azok túl gyorsak lesznek az egyenesekben, és túl lassúak a kanyarokban. Emiatt hamarosan változtatások várhatók.

Marko: Verstappen egy McLarennel vagy Mercedesszel is nyert volna

A „Verstappen-faktornak” köszönhetően tudott nyerni múlt hétvégén, Kanadában a Red Bull Forma-1-es csapata — ezt mondja az energiaital-gyárosok tanácsadója, dr. Helmut Marko, aki szerint a holland pilóta egy McLarennel, de akár egy Mercedesszel is nyert volna Montrealban.

Russell: Valós a fejlődés, amit Kanadában mutattunk!

George Russell szerint teljesen valós az a teljesítménynövekedés, amit a Mercedes tudott felmutatni a múlt hétvégi Kanadai Nagydíjon. A brit kíváncsian várja, mit tartogat a folytatás számukra.

Vonzóbb lehet Verstappen számára az erősödő Mercedes?

Ismét faggatták Max Verstappen esetleges átigazolásáról a Red Bull motorsport-tanácsadóját, dr. Helmut Markót, az osztrák szakember azonban meglehetősen diplomatikus válaszokat kapott az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!