2024.06.23., vasárnap, 20:50 - F1VILÁG.HU

Day: június 23, 2024

Vasseur: Az időmérőkön kell javulnunk, a versenytempó rendben volt

Jobb időmérőkre lesz szüksége a Ferrari Forma-1-es csapatának a folytatásban ahhoz, hogy a győzelmekért tudjon csatázni — ezt mondja az istállót irányító Fred Vasseur, aki úgy látja, a versenytempóval alapvetően nem voltak problémák Barcelonában.

Sainz: Nem volt esély a Mercedes legyőzésére…

Carlos Sainz szerint semmi esélyük nem volt a Spanyol Nagydíjon arra, hogy legyűrjék a jó formában teljesítő Mercedeseket, utólag pedig azt mondja, az a stratégia, amit választottak, végül rossznak bizonyult.

Alonso: Nem hazudhatunk magunknak, a pontszerzésre sem vagyunk képesek

Bár pontszerzésben bízott, végül nem tudott a legjobb 10 között végezni hazai versenyén Fernando Alonso. A spanyol azt mondja, nem tagadhatják, jelenleg olyannyira visszaesett a teljesítményük, hogy már a pontszerzés is nehéz feladatnak bizonyul számukra.

Verstappen: Ez a verseny az elején dőlt el

Max Verstappen szerint a Forma-1-es Spanyol Nagydíj első húsz körének köszönheti, hogy meg tudta szerezni a futamgyőzelmet Lando Norris előtt.

Így áll az F1-es pontverseny a Spanyol Nagydíj után

Forma-1-es pályafutása 61. győzelmét szerezte a vasárnapi Spanyol Nagydíjon a Red Bull háromszoros világbajnoka, Max Verstappen, aki természetesen így tovább tudta növelni előnyét az összetettben.

Norris: Ezt a futamot a rajtnál veszítettem el

Lando Norris frusztrálónak nevezte a Forma-1-es Spanyol Nagydíjon elért eredményét, miután egy elhibázott rajtot követően kikapott Max Verstappentől.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!