Aston Martin: Alonso még évekig nálunk? Legyen úgy! - F1VILÁG.HU

Aston Martin: Alonso még évekig nálunk? Legyen úgy!

HIRDETÉS
Az Aston Martin Forma-1-es csapatát irányító Mike Krack örömmel venné, ha Fernando Alonso valóban még évekig náluk versenyezne.
portrait, TS-Live, Circuit de Barcelona-Catalunya, GP2307a, F1, GP, Spain
Fernando Alonso, Aston Martin F1 Team, on the drivers' parade

A spanyol pilóta jelenlegi szerződése 2023 végéig szól, az elmúlt időszakban pedig többször beszélt arról, szeretne még évekig a Forma-1-ben versenyezni, és ezt természetesen az Aston Martinnal tenné meg. A Spanyol Nagydíj hétvégéjén pedig Mike Krack csapatfőnököt meg is kérdezték Alonso nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondta, bár még nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel, örülne, ha a kétszeres világbajnok még sokáig náluk versenyezne.

„Jó ezt hallani – hogy azt mondta, még néhány évig. Boldogok lennénk ezzel!” – mondta a szakember. „Azt gondolom, a legfőbb dolog – és ez az egyik komoly kvalitás–, hogy meglegyen a vágy és a motiváció az élen való küzdelemhez. Azt gondolom, ez teljes mértékben megvan Fernandóban.”

„Nem gondolkodunk olyan sokat ezen, hogy őszinte legyek. Versenyről versenyre haladunk, és próbálunk jól szerepelni minden egyes futamon. Jó ezt hallani, de még nem sokat gondolkodunk ezen. De legyen így!”

Alonso remek formában teljesített az idény eddig eltelt részében: 7 versenyen 5 dobogós eredményt szerzett, legjobb eredményét pedig Monacóban érte el, ahol a győztes Max Verstappen mögött másodikként ért célba.

Arra a kérdésre, hogy összejöhet-e idén a győzelem, az Aston Martin főnöke így válaszolt: „Azt gondolom, ezt nagyon nehéz megmondani, mivel ez egy rendkívül versenyképes környezet, és valójában az ellenfelek tempójától is függünk, no és persze magunktól. Bátor dolog lenne kijelenteni, hogy győzni fogunk, vagy azt, hogy közel vagyunk a győzelemhez.”

„Majd meglátjuk. Minden kínálkozó lehetőséget ki kell használnunk, és készen kell állnunk. Addig pedig keményen kell dolgoznunk, hogy helyzetbe tudjuk hozni magunkat. Nem fogok jósolgatni azzal kapcsolatban, hogy mikor érkezhet el a győzelem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!