Francia sajtó: Alonso előszerződést köthetett a Renault-val

Fernando Alonso, McLaren.
Fotó: McLaren
A német sajtó után a francia média is úgy értesült, Fernando Alonso 2021-ben a Renault színeiben visszatérhet a Forma-1-be!

Az Auto Hebdo című, általában jól értesült francia lap „több forrására” hivatkozva írja azt, Alonso és a Renault előrehaladott tárgyalásokat folytat, sőt, feltételezhetően „már egy előszerződést is aláírtak a felek”.

Alonso 2003 és 2006 között versenyzett először a Renault-nál, majd miután 2005-ben és 2006-ban bajnok lett az istállóval, a McLarenhez szerződött. A wokingiaktól azonban már egy év után távozott, és 2008-ra, illetve 2009-re visszatért a Renault-hoz.

A spanyol versenyző 2018-ban intett búcsút a Forma-1-nek, és többször nyilatkozta azt, szívesen visszatérne a száguldó cirkuszba, ha az élmezőnyben harcolhatna.

A Renault-nál azt követően szabadul fel egy ülés 2021-re, hogy Sebastian Vettel az idény végén távozik a Ferraritól, helyét pedig a McLarentől érkező Carlos Sainz veszi át. Sainz helyére pedig Daniel Ricciardo érkezik majd jövőre.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS