Friss hírek

Leclerc: Sokat tanulhatunk az esőben megtett körökből

Csak a mezőny végéről vág neki a vasárnapi Orosz Nagydíjnak, Charles Leclerc mégis meglehetősen sokat körözött a szombati időmérő edzésen. Elmondása szerint a ma tanultak hasznosak lesznek majd a jövőben.

A fiatal versenyző autójában motort cserélték a hétvégét megelőzően, emiatt pedig a mezőny végéről vág majd neki a vasárnapi versenynek.

Az esőáztatta időmérő edzésen a Ferrari jó eredménnyel zárt, hiszen Carlos Sainz a 2. helyen végzett, Leclerc pedig ugyancsak igyekezett hasznos munkát végezni a csapatnak.

„Olyan körülmények voltak ma, amilyenekkel nem sűrűn találkozunk az idény során – ugyanakkor pedig olyanok, amilyenek között a leginkább küszködtünk” – mondta a monacói versenyző.

„Szóval annak ellenére, hogy tudtuk, a mezőny végéről fogok rajtolni, úgy döntöttünk, ez egy remek lehetőség arra, hogy megtegyünk pár kilométert, és tanuljunk a jövő érdekében. Azt gondolom, ezt sikerült ma megtenni.”

„Nagyon élveztem a vezetést, mivel a pályán elég nagy volt a tapadás az esőben, és igazán versenyképesek voltunk kezdettől fogva. Ezt jó volt látni. Örülök a csapat és Carlos remek eredményének, mindketten a beleadunk mindent a versenyen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!