Ma bemutatják a 2020-as Ferrarit, itt nézheted élőben! - F1VILÁG.HU

Ma bemutatják a 2020-as Ferrarit, itt nézheted élőben!

HIRDETÉS
Kedden a Ferrari csapata kezdi meg a Forma-1-es autóbemutatók sorát – az olasz istálló a Reggio Emilia nevű település Romolo Valliról elnevezett színházában rántja le a leplet új modelljéről.
SF71H launch, presentation, Ferrari

A maranellóiak tavaly a Mercedes mögött a 2. helyen zárták a konstruktőri pontversenyt, és mint mindig, most is azzal a céllal vágnak neki az új idénynek, hogy megnyerjék a világbajnoki címet.

Bár a motorteljesítmény tekintetében tavaly domináltak az olaszok, Maranellóban teljesen újratervezték a V6-os erőforrást az új szezonra, és a ma bemutatásra kerülő versenyautón is komoly módosításokat eszközöltek, hogy növelni tudják annak leszorítóerejét.

A hírek szerint a Ferrari új autója az SF1000 kódjelet viseli, az olasz csapat ugyanis idén teljesíti majd 1000. versenyét a Forma-1-ben.

A prezentáció kedden, este 18:30-kor kezdődik majd, melyet az F1VILÁG.HU-n élőben közvetítünk majd. Lapunk részletes beszámolóval jelentkezik majd a bemutatóról, és természetesen számos fotót, illetve szokásos riportfilmünket is közzétesszük. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!