Távozik a Mercedes F1-es motorfőnöke!

Revised senior management structure at Mercedes-AMG High Performance Powertrains (from left to right): Ronald Ballhaus (Finance and IT Director), Adam Allsopp (Project One Powertrain Director), Hywel Thomas (Managing Director), Richard Stevens (Operations Director), Pierre Godof (Formula E Powertrain Chief Engineer)
Fotó: Mercedes
Távozik a Mercedes motorrészlegének vezérigazgatói posztjáról Andy Cowell, így a német gyártó jelentős strukturális változásokat jelentett be hétfőn.

Cowell július 1-jén távozik posztjáról, ám marad a Mercedes kötelékében. A szakember januárban tájékoztatta feletteseit arról, hogy váltani szeretne, azóta pedig Markus Schäferrel és Toto Wolff-fal közösen azon dolgozik, hogy kialakítsa azt a struktúrát, mellyel a Mercedes motorrészlege dolgozik majd a folytatásban.

Vezérigazgatóként a továbbiakban Hywel Thomas dolgozik majd, ő felel az F1-es erőforrásokért is a jövőben. A menedzsmentben előléptették Adam Allsoppot is, míg műveleti igazgatóként Richard Stevens tevékenykedik majd.

A Forma-E-ben használandó hajtásláncért Pierre Godof főmérnök felel a folytatásban, ő vezeti majd az elektromos versenysorozattal kapcsolatos fejlesztéseket.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései