Eifel Nagydíj
Revised senior management structure at Mercedes-AMG High Performance Powertrains (from left to right): Ronald Ballhaus (Finance and IT Director), Adam Allsopp (Project One Powertrain Director), Hywel Thomas (Managing Director), Richard Stevens (Operations Director), Pierre Godof (Formula E Powertrain Chief Engineer)
Fotó: Mercedes
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Távozik a Mercedes F1-es motorfőnöke!

Távozik a Mercedes motorrészlegének vezérigazgatói posztjáról Andy Cowell, így a német gyártó jelentős strukturális változásokat jelentett be hétfőn.

Cowell július 1-jén távozik posztjáról, ám marad a Mercedes kötelékében. A szakember januárban tájékoztatta feletteseit arról, hogy váltani szeretne, azóta pedig Markus Schäferrel és Toto Wolff-fal közösen azon dolgozik, hogy kialakítsa azt a struktúrát, mellyel a Mercedes motorrészlege dolgozik majd a folytatásban.

Vezérigazgatóként a továbbiakban Hywel Thomas dolgozik majd, ő felel az F1-es erőforrásokért is a jövőben. A menedzsmentben előléptették Adam Allsoppot is, míg műveleti igazgatóként Richard Stevens tevékenykedik majd.

A Forma-E-ben használandó hajtásláncért Pierre Godof főmérnök felel a folytatásban, ő vezeti majd az elektromos versenysorozattal kapcsolatos fejlesztéseket.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!